Skærbæk
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 25. maj 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 25. maj 2020

DR1

00:40  

Vera: Blinde punkter
Vera: Blinde punkter En ung kvinde findes stukket ihjel og smidt på en losseplads. Kvinden, Joanne, var retspsykolog i et fængsel. Vera opdager, at hun var i færd med at efterforske en forbrydelse, som en af de indsatte var dømt for. Fandt Joanne noget, der kostede hende livet? Vera følger i den unge kvindes spor for at finde svaret.

02:15  

Mord med miss Fisher (5)
Mord med miss Fisher (5) Hovedingredienserne er alkymi, gift og jødisk politik, da den glamourøse detektiv Phryne Fisher må opklare en ny mordsag. Det hele starter, da en ung mand findes død i en boghandel.

04:05  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. I Blokhus vil Gitte Laccariere sætte sit helt eget kreative præg på et nyt køleskab i sommerhuset, men projektet er større end forventet. Peter og Jeppe Rose håber, de kan ramme kundens smag, når de skal lave møbler ud af gamle gulvbrædder til et renoveret sommerhus. Søstrene Anne og Sine har travlt med at færdiggøre deres showkollektion af upcyclet børnetøj, som gerne skulle overbevise en butiksejer om et fremtidigt samarbejde.

04:50  

Mord med miss Fisher (6)
Mord med miss Fisher (6) Før en operettepremiere hilser Phryne Fisher på en flot kineser, der har reddet stykkets hovedrolleindehaver fra en flok bøller i Chinatown. Aftenen fortsætter på dramatisk vis, da en af sangerne falder død om på scenen. Pludselig står Phryne midt i en gådefuld sag, hvor hun må opklare et gammelt mord, finde en ny morder og jage et teaterspøgelse på flugt.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Helges skønne haver (8:10)
Helges skønne haver (8:10) Italiensk inspiration med terrasser og vandhave. Kiftsgate Court Garden er en storslået have, som f.eks. byder på terrasser lavet i en skrænt af italienske gartnere og på en moderne vandhave, der står i kontrast til resten af denne engelske have, som præsenteres af Helge Petersen. I køkkenhavnen ser vi bl.a. på, hvordan løg opbevares om vinteren og fremviser sommerens mest mislykkede grøntsag. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:10  

Vores mystiske planet (2:5)
Vores mystiske planet (2:5) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:05  

Den bedste alder (3:4)
Den bedste alder (3:4) "Man er kun så gammel, som man føler sig" Vi er påvirket af de normer og idealer, der er knyttet til de forkellige aldre. Og hvordan man bør opføre sig og især ikke bør opføre sig. Maiken Wexø: "Især som kvinde, vi er så hæmmet af hvordan vi skal se ud og hvordan andre skal opleve os. Det er først når man kommer op i alderen, at man tænker, det kan godt være at min røv ser stor ud i denne kjole, men herregud." Sendt første gang 21.10.2015

00:35  

Kærlighed og kommaer
Kærlighed og kommaer Kasper Nørgaard Thomsen er forfatter, og til trods for, at han kun er kendt af en lille skare læsere, er han af flere anmeldere udråbt til at være en af hvor tids mest visionære og exceptionelle skribenter. Instruktør, Ulrik Gutkin, har gennem fire år fulgt Kasper i hans skriveproces på vej mod sin femte bog Hyperion. Undervejs møder Kasper kærligheden, og inden længe er kæresten gravid. Men det nye liv spænder ben for Kaspers forfatterskab, og det er bestemt ikke let at balancere mellem høje ambitioner og en hverdag, der konstant forstyrrer...

01:20  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Jagten på lykken (1:8)
Jagten på lykken (1:8) Lykken er i fokus som aldrig før. Forskning inden for området eksploderer, og vi læser stadig flere teorier om, hvad det er, der gør nutidsmennesket lykkeligt. Men er det i sidste ende op til os selv - kan vi ligefrem lære at blive lykkelige? Hanna Hellquist indleder den store jagt på lykken, og i seriens første afsnit kigger hun nærmere på det, mange mener, fører os direkte hen, hvor den findes: Penge. Hanna besøger Sveriges mest ukendte milliardær, Wonna I de Jong, for at se, hvilken betydning det har at leve et liv i luksus på et slot.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (33)
Søpapegøjernes ø II (33)

05:10  

Minisekterne (59)
Minisekterne (59) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:00  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:10  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste
Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste

07:05  

Gurli Gris III (4)
Gurli Gris III (4)

07:10  

Simon
Simon Eremitkrebsen Erik

07:20  

Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut
Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut Quizværten Stefan har igen bevæbnet sig med mikrofonen, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det grisen Peanut, der får fem spørgsmål om elefanter og chancen for at vinde en flot præmie. Peanut er i højt humør og kommer godt fra start. Men da hun får problemer med nogle spørgsmål undervejs, og trætheden samtidig melder sig, så synes hun ikke det er så sjovt at quizze længere. Så spørgsmålet er, om hun kan samle kræfterne til det sidste spørgsmål, hvor hun skal huske teksten til "Elefantens Vuggevise"?

07:30  

Didrik Drage (39)
Didrik Drage (39)

07:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

08:30  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

08:55  

TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8)
TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:05  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:25  

Antikkrejlerne med kendisser (84)
Antikkrejlerne med kendisser (84) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:25  

Antikkrejlerne med kendisser (85)
Antikkrejlerne med kendisser (85) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:25  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Peter og Jeppe Rose er spændte på, om virksomheden Zwilling bliver tilfreds med de møbler, de har bestilt. Thomas Dambo laver affald om til et kæmpe kunstværk på Roskilde Festival. Men projektet giver store udfordringer undervejs. I Aalborg går Sannie Windelborg i gang med at indrette sit hjem med upcyclede genbrugsmøbler.

DR2

09:00  

Høflighed på 100 dage (1:6)
Høflighed på 100 dage (1:6) Uforskammet, egoistisk og vrissen. Høfligheden er forsvundet i hverdagen hos mange danskere. Nu forsøger Thomas Skov Gaardsvig at få høfligheden tilbage på 100 dage. Thomas må både hjem til sin mor i Sønder Felding i Vest Jylland og møde Lars AP fra Fucking Flink Bevægelsen for at lære, at høflighed starter med én selv. Selv små handlinger kan gøre en stor forskel.

09:30  

Høflighed på 100 dage (2:6)
Høflighed på 100 dage (2:6) Hidsige bilister, fuck fingre, cyklister uden respekt for medtrafikanter og masende passagerer i den offentlige transport. I dag handler det om at komme først i trafikken. Thomas Skov Gaardsvig forsøger at få høfligheden tilbage på 100 dage. Thomas Skov vil erstatte ego-trafik med mental slow-trafik. Han giver generøst uopfordrede komplimenter i trafikken og ender bag mikrofonen i kontrolcenteret, der taler til samtlige S-togsstationer i hovedstaden.

10:00  

Hvis vægge kunne tale V (1:6)
Hvis vægge kunne tale V (1:6) Den gamle, nedlagte banegård i Hybo er en af Sveriges bedst bevarede stationsbygninger, og engang var det en vigtig togstation. Bygningsrestaurator Erika Åberg hjælper den nye ejer med at føre den gamle billethal tilbage til 1930'erne, og hun river vægge ned på jagt efter gamle spor. Mens antikvitetseksperten Rickard Thunér fremmaner de stationsforstandere, som boede i huset, og de skæbner, som udspillede sig på dette engang så livlige sted.

11:00  

Hvis vægge kunne tale V (2:6)
Hvis vægge kunne tale V (2:6) Det blev en stor omvæltning, da familien Fischer-Sjelin byttede lejligheden ud med en gammel gård. Det siges, at den finske helgen Hemming boede på gården i 1300-tallet. Om det stemmer, skal antikvitetseksperten Rickard Thunér forsøge at finde ud af. Under jagten på gårdens rødder finder han både konger og ihjelfrosne fattigfolk.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

09:20  

Vitello - graver et hul (1)
Vitello - graver et hul (1) Vitello mangler en ven. Max og Hasse er både irriterende og ikke hjemme. Så Vitello beslutter sig for at lave en fælde, grave et stort hul og fange sig en ven ... Instruktion: Dorte Bengtson Baseret på bogen af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen

09:27  

Hunden Ib - sniger sig ud til en zombie
Hunden Ib - sniger sig ud til en zombie

09:30  

OpFinn (3:3)
OpFinn (3:3) Peter Pølse har stjålet Finns "robotfar". Finn er fast besluttet på at få den tilbage, men det bliver ikke så let. Og der venter en stor overraskelse for Peter Pølse. Benny og Finns mor kan stadig ikke forstå, hvorfor de altid får forbindelse til hinanden, uanset hvem de ringer op. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

09:55  

Mig og mine to hjem - Anemone (7)
Mig og mine to hjem - Anemone (7) Anemone skal besøge sin veninde sammen med både sin mor og far. De skal lave teater og pludselig finder pigerne på, at nogle skal giftes.

10:00  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

10:25  

Min mosters historier - Lille matros
Min mosters historier - Lille matros Theodor tegner farverige flag med sin moster, Lola. Men da der pludselig er brug for hjælp oppe på dækket, må Theodor ikke komme med. Det er ikke altid nemt at være den mindste matros på en vaskeægte bramsejlsskonnert.

10:35  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et mærkeligt dyr og synger om vokalerne, de skønne syngebogstaver.

11:00  

Kaj og Andrea får lopper
Kaj og Andrea får lopper Kaj og Andrea har fået lopper eller rettere én loppe, til gengæld hopper den fra person til person, også i bussen på alle passagererne - og det klør!

11:30  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse snupper en kæphest lige for næbbet af Kylling. Den skal Svend-Herlig ri-de på og Dor-telisabeth må sidde bagpå, når de skal på bryllupsrejse. Dor-telisabet vil så gerne ha' hesten, men Svend-Herlig siger, at hun må få en stor brilliant i stedet for. Er Dor-telisabeth så glad? Næ! - det er hun ikke, når det er hesten hun ønsker sig. men måske blir' Svend-Herlig gald for en brilliant?

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2014 (10)
Bonderøven 2014 (10) Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. Sendt første gang 20.03.14

12:50  

Kender Du Typen? - Med smør og søudsigt
Kender Du Typen? - Med smør og søudsigt Hvilken kendt dansker har udsigt til både sit barndomshjem og Københavns Indre Søer fra sin spisestue? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der elsker hjemmebagte boller med tandsmør og har et køkken, der giver restaurationskøkkener baghjul, når Kender Du Typen? besøger Østerbro i København. Vært: Mads Steffensen

13:35  

Hammerslag 2016 (4)
Hammerslag 2016 (4) Hammerslag starter i aften i Holte, hvor mæglerne skal gætte prisen på et helt specielt hus fra 2015, der er beklædt med tegl fra top til tå. Derefter går turen videre til Lyngby, hvor der skal sættes pris på et ældre hus, der ligger tæt op ad en trafikeret vej. Hvad betyder det mon for prisen? Aftenens tredje og sidste bolig finder vi også i Lyngby. Her skal mæglerne se nærmere på en ejendom fra 1960, som sælger selv har tegnet. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

14:20  

Hercule Poirot: Mord i ørkenen
Hercule Poirot: Mord i ørkenen Mesterdetektiven Poirot opsøger sin gamle ven Hastings, der opholder sig ved en stor arkæologisk udgravning i Iraks ørken. Den støvede ørkenlejr lever ikke ligefrem op til Poirots ideer om komfort, men den lille opdager får andet at tænke på, da først en arabisk arbejder og siden arkæologen Leidners kone findes myrdet. Nu er det Poirots tur til at grave. Poirot: David Suchet. Hastings: Hugh Fraser. Leidner: Ron Berglas. Instruktion: Tom Clegg.

DR2

12:00  

Krimiforfattere - På job med Katrine Engberg
Krimiforfattere - På job med Katrine Engberg Hvordan ser et lig ud, når det har ligget i en kuffert i tre måneder? Katrine Engberg arbejder på sin næste krimi. Hun mødes med politi og retsmediciner for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hendes research fører hende til Bornholm, hvor et lokalt savværk kommer til at spille en uhyggelig rolle. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

12:30  

Krimiforfattere - På job med Tom Egeland
Krimiforfattere - På job med Tom Egeland Føler kriminelle skam og hvordan flygter man fra sin kidnapper? Tom Egeland arbejder på sin næste krimi. Han opsøger mangemilliardæren Petter Stordalen og en tidligere kriminel for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hans barndoms frygt for at blive overfaldet kommer også til at spille en rolle i historien. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

13:00  

Krimiforfattere - På job med Øbro og Tornbjerg
Krimiforfattere - På job med Øbro og Tornbjerg Kan en gris spise et menneske og hvor mange dør egentlig af MRSA? Forfatterne Øbro og Tornbjerg arbejder på deres næste krimi. De opsøger en retsmediciner og en svinebonde for at få inspiration og afprøve deres ideer. Deres research fører dem også til Hvidovre Hospitals afdeling for for tidligt fødte børn. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

13:30  

Krimiforfattere - På job med Heine Bakkeid
Krimiforfattere - På job med Heine Bakkeid Hvordan identificerer man et lig, der har været gravet ned i tre år? Heine Bakkeid arbejder på sin næste krimi. Han opsøger en kriminaltekniker for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hans research fører ham til Stavangers narkomiljø og til den strand, som skal spille en central og uhyggelig rolle i historien. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

14:00  

Hella og Karen elsker mænd (1:5)
Hella og Karen elsker mænd (1:5) Det er 100 år siden, de danske kvinder fik stemmeret. Siden har kvinderne slået sig på brystet og brugt den nye indflydelse til at vise, at de da sagtens kunne klare sig selv! Men hvor har det efterladt manden? Er det rigtigt, at han ligger og gisper under tøflen? Har han overladt al magt til kæresten, konen, madammen? Hella Joof og Karen Thisted elsker mænd! Derfor tager de nu i fem programmer Danmark rundt for at tegne et mere nuanceret billede af dagens mand. I dette program stiller de stærke damer skarpt på mandens krop - både når den trimmes, dyrkes, udstilles og bruges!

14:30  

Det splittede Danmark (1:3)
Det splittede Danmark (1:3) I 1965 modtog den socialdemokratiske regering over 60.000 protestunderskrifter mod Statens Kunstfond. I spidsen for protestbevægelsen stod lagerforvalter Rindal der lagde navn til den nye isme, Rindalismen. Regeringen tog ikke protesterne alvorligt og socialdemokraterne måtte år senere, ved jordskredsvalget i 1973 lide historiens største valgnederlag til Mogens Glistrup og Erhard Jacobsen. Tilrettelæggelse: Niels Birkemose.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

12:30  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

12:45  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (9)
Junglebogen (9)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at klovnefisken kan skifte fra han til hun, når den skal have unger? Se med når Kristian og Katrine besøger klovnefisken og se, om det lykkes Peter Pia Pilfinger og Bo Bangebuks at finde et sted at bo, før hajen spiser dem.

13:40  

Sikker & Søn VI (8)
Sikker & Søn VI (8) Mareridtet Søn har mareridt om at falde ud over en klippekant, og han kan ikke finde ud af, hvad drømmen betyder. Sikker vil hjælpe Søn af med frygten, så Søn udsættes for det ene eksperiment efter det andet. Hvad mon Søn er så bange for?

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

14:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

14:40  

Simon
Simon

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

16:00  

TV AVISEN 16:00
TV AVISEN 16:00

16:10  

Håndværkerne rykker ind (5:8)
Håndværkerne rykker ind (5:8) Når der skal optimeres på vores boliger er det nødvendigt med kreative ideer, for at få drømme og pris til at hænge sammen. Turen går i dag til Sønderjylland, hvor vores tre håndværkerpar skal afgive bud på en modernisering af en entre i 70'er stil. Det er ægteparret Pia og Jens Olaf der længe har ønsket at give rummet, med både trappe og repos, et løft og samtidig håber de på gode løsningsforslag til opbevaring under trappen. Kun det håndværkerpar med det skarpeste og mest opfindsomme byggetilbud vinder opgaven og dermed jobbet.

16:40  

Downton Abbey II (3:10)
Downton Abbey II (3:10) En del af Downton Abbey er ved at blive forvandlet til rekreationshjem for sårede officerer. Det skaber konflikter, for er det Cora eller Isobel Crawley, der er boss? Samtidig er Violet sikker på, at Mary stadig er forelsket i Matthew. Det får hende til at lægge planer om at spolere hans forlovelse med Lavinia.

17:35  

Jordemoderen IX (10:10)
Jordemoderen IX (10:10) Nonnatus House får besked om, at kommunen vil beskære stedets bevillinger. Søster Julienne beslutter at tage sagen i egen hånd, men er det muligt at få kommunen til at ændre beslutningen?

DR2

15:10  

Red Barnet - de europæiske børns redning
Red Barnet - de europæiske børns redning I 1945 bliver den danske afdeling af Red Barnet dannet. Kort tid efter 2. verdenskrig iværksætter den en storstilet, humanitær operation. De mest sårbare europæiske børn, som sulter og lider nød, udvælges til et tre måneders rekreationsophold hos plejefamilier i Danmark. Hidtil uset arkivmateriale dokumenterer den livreddende indsats, og flere af børnene fortæller deres historier.

16:10  

The Reader
The Reader I Vesttyskland i 1958 indleder den 15-årige Michael og den dobbelt så gamle Hanna en affære. Men en dag forsvinder Hanna, og Michael står uforstående tilbage. Otte år senere, da Michael overværer en retssag mod krigsforbrydere, møder han igen Hanna. Hun er anklaget for en forfærdelig forbrydelse, men nægter at forsvare sig selv. Det går op for Michael, at hun gemmer på en hemmelighed, som hun anser for mere skamfuld end mord. Medvirkende: Kate Winslet, Ralph Fiennes, David Kross m.fl. Instruktion: Stephen Daldry.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (24)
Gurli Gris VII (24)

15:15  

Gurli Gris VII (25)
Gurli Gris VII (25)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (56)
Vidundervovsen Vaffel (56)

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Flygtningene

16:35  

Paw Patrol (12)
Paw Patrol (12) Vovserne redder kaninerne + Vovsestatisk

17:00  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Min fars krig (1:3)
Min fars krig (1:3) Som barn hjalp Dorthe sin far under modstandskampen, indtil han blev taget og mishandlet af tyskerne. Nu vil hun forstå, hvorfor hendes far aldrig ville tale om krigen, og hvem hendes fars torturbøddel Ib Birkedal Hansen var. En dokudrama-serie om Danmark under besættelsen, og hvilken pris modstandskampen havde for en almindelig familie, hvor faderen blev traumatiseret af tortur og ophold i KZ-lejr.

DR2

18:05  

Countrymusikkens historie (5:9) - Tiderne skifter 1964-1968
Countrymusikkens historie (5:9) - Tiderne skifter 1964-1968 Amerika er under forandring både kulturelt og socialt. Og det kan høres i musikken. Loretta Lynn skaber sange, som kvinder overalt i verden tager til sig, og Charley Pride bliver stjerne, fordi folk forholder sig til hans musik i stedet for hans hudfarve. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

19:00  

Syv kontinenter, en klode (3:7)
Syv kontinenter, en klode (3:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det farverige Sydamerika - det mest artsrige fastland på planeten - med verdens tørreste ørken og største regnskov. Og hvor dyrene har udviklet geniale strategier for at overleve.

20:00  

Den dømte (1:2)
Den dømte (1:2) David Collins har siddet syv år i fængsel for drabet på sin kone, Tara, da dommen bliver omstødt. David er nu en fri mand, men det er ikke let for ham at genopbygge sit liv. Taras søster og svoger har fået forældremyndigheden over Davids og Taras børn, og samtidig hænger drabsmistanken stadig over David. Kan David få sine børn tilbage? Og kan han finde sin kones morder?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Pax' jordiske eventyr (7:10)
Pax' jordiske eventyr (7:10) Den skøre Pax lander på den fremmed planet jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax forsøger at leve som en zebra, bliver trampet ned af lemurer, og forsøger at pumpe Den sure dame fuld af kaffe. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (31)
Pyjamasheltene (31)

18:50  

Wild Kratts III (2)
Wild Kratts III (2)

19:15  

Zorro (15)
Zorro (15) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (1)
Svampebob Firkant VII (1) Tentakel-TV + Vilde med svampedans

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Sønderjysk for begyndere (2:3)
Sønderjysk for begyndere (2:3) Det har vi i Faustball, som kun dyrkes af det tyske mindretal i Danmark. Flemming og Tom skal selvfølgelig spille med. Flemming opdager at over 10% af beboerne i Toftlund mistede livet under 1. Verdenskrig. Tom finder ud af, der findes en mindelund i Danmark for soldater, der frivilligt kæmpede for Hitler.

21:55  

Mordene i Brokenwood (4:4)
Mordene i Brokenwood (4:4) Fire venner kører ud i vildmarken på en kombineret jagttur og polterabend. Kun tre af dem vender hjem i live - den kommende brudgom findes nemlig dræbt af et skud gennem hovedet. Var det et vådeskud - eller var det mord? Kommissær Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

23:30  

Løvens hule IV (8:9)
Løvens hule IV (8:9) De fem investorer møder i dette afsnit tre iværksættere, der har udviklet en app til smartwatches, som skal hjælpe børn med behov for ekstra struktur i hverdagen. Løverne møder også to unge piger, som har lavet en abonnementsforretning med hjemmetræningsvideoer. Og et søskendepar præsenterer deres børnetøjsbrand, som de ønsker at brede internationalt ud.

DR2

21:30  

Offeret (3:4)
Offeret (3:4) Det er Annas tur til at vidne. Men kan hun styre sin vrede mod Craig og overbevise juryen om, at hun er uskyldig? Annas desperate ønske om at bevise, at Craig er identisk med Eddie J. Turner, truer med at ødelægge hendes familie. Samtidig finder Grover frem til et potentielt nyt vidne.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Et lyst sind
Et lyst sind 90 års fødselsdagen Slægt, familie og venner er samlet for at fejre den 90 årige Anna Elisabeth Gonge. Festens midtpunkt er en stærk kvinde, der hele sit liv har været det faste holdepunkt for sine døtre og børnebørn. Og dem har hun forsøgt at opdrage til at være fromme og stærke. Et muntert person- og generationsportræt om en udsædvanlig kvinde med mange kræfter fra en famile, der har været hårdt udsat for mange personlige tragedier. Instruktion: Anna Elisabeth Jessen

23:45  

En sag for professor T: Maskemord
En sag for professor T: Maskemord Statsadvokaten og hans kone findes myrdet under bizarre omstændigheder. For 15 år siden blev en mand sendt i fængsel for en lignende forbrydelse. Var han i virkeligheden uskyldig? Eller er der en kopimorder på spil? Den arrogante, men knivskarpe kriminolog Jasper Thalheim får til opgave at finde svarene.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Hercule Poirot: Hollow-mysteriet
Hercule Poirot: Hollow-mysteriet

01:55  

I farezonen (55:61)
I farezonen (55:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:50  

Bonderøven 2014 (10)
Bonderøven 2014 (10) Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården. Sendt første gang 20.03.14

03:20  

Hammerslag 2016 (4)
Hammerslag 2016 (4) Hammerslag starter i aften i Holte, hvor mæglerne skal gætte prisen på et helt specielt hus fra 2015, der er beklædt med tegl fra top til tå. Derefter går turen videre til Lyngby, hvor der skal sættes pris på et ældre hus, der ligger tæt op ad en trafikeret vej. Hvad betyder det mon for prisen? Aftenens tredje og sidste bolig finder vi også i Lyngby. Her skal mæglerne se nærmere på en ejendom fra 1960, som sælger selv har tegnet. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

DR2

00:45  

Norges luksusfængsel
Norges luksusfængsel Vicefængselsinspektøren fra verdens mest humane højsikkerheds-fængsel, det norske Halden fængsel, rejser til USA for at reformere et af USA's mest berygtede fængsler, Attica. Det norske Halden fængsel er bygget med rehabilitering af de indsatte som det vigtigste mål. Det amerikanske fængselsystem derimod forkuserer på straf i en agressiv og inhuman atmosfære. Som en af de indsatte bemærker: Jeg føler mig kun tryg i min celle - når den er låst!

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKAERBAEK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525084049