Skærbæk
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 6. november 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 6. november 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Jordemoderen VIII (10:10)
Jordemoderen VIII (10:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Hilda går grundigt til værks for at opfylde en alvorligt syg patients sidste ønske. Samtidig forbereder ægteparret Turner sig på at sige farvel til May, mens Fred og Reggie har hemmeligheder for hinanden.

05:35  

Jordemoderen IX (1:10)
Jordemoderen IX (1:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House rejser til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

06:20  

Fiskerne (6:8)
Fiskerne (6:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Vinden hærger langs kysten. Mens Jarand inviterer til hummerfest, trodser Geir uvejr og mandskabsmangel og satser alt i et enormt makrelkast.

06:56  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Siden krigens start har israelske bosættere fordrevet og dræbt et stigende antal palæstinensere på Vestbredden.

07:15  

Fiskene i Sverige: Havet
Fiskene i Sverige: Havet Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Der lever over 300 fiskearter i havet omkring Sverige. Men i dag er der ikke mange af de karakteristiske fisk tilbage, fordi de er blevet overfisket. Tag med på en magisk rejse under havoverfladen, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, der lever i dybderne. Hvordan passer vi på de fiskeressourcer vi har tilbage?

08:15  

Bagom: Fiskene i Sverige (5:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (5:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

08:20  

Wales' vidunderlige kystliv (1:4) Livet på kanten
Wales' vidunderlige kystliv (1:4) Livet på kanten Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) Wales' kystlinje er gennemsyret af keltiske myter og mystik. Dyrene, der bor her, er perfekt tilpasset til de hurtigt skiftende og dramatiske omgivelser, hvor havet og landjorden mødes. I første episode følger vi blandt andet gråsælen fra kurmageri til svangerskab og fødsel. Vi er også med, når et lomviepar opfostrer deres enlige unge på en smal klippehylde. Og vi tages med ind i den legesyge delfinart øresvinets våde verden.

DR2

06:05  

Massakren i Tulsa 1921
Massakren i Tulsa 1921 Amerikansk dokumentar fra 2021. (Tulsa Burning: The 1921 Race Massacre) I 1921 brød helvede løs i Tulsa, Oklahoma. En gruppe ophidsede hvide mennesker smadrede bydelen Greenwood og brændte hele området ned. Ingen greb ind, mens kvarteret blev lagt i ruiner og mere end 300 sorte blev dræbt. Og ikke én af dem, der deltog i optøjerne, blev retsforfulgt. Hør om ét af de blodigste raceoptøjer i USA's historie, der blev fortiet og dækket over - og som har forårsaget dybe traumer i den afroamerikanske bevidsthed.

07:30  

Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale?
Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale? Anklagen lød på landsforræderi, strafferammen var op til 12 års fængsel, og der er allerede blevet tilbragt måneder bag tremmer. Men nu har anklagemyndigheden droppet straffesagerne mod tidligere spionchef Lars Findsen og tidligere Venstre-minister Claus Hjort Frederiksen. Hvorfor? Og hvad bliver næste kapitel i sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste, der bliver beskrevet som en af de største skandaler i dansk retshistorie? Issa Mahmoud Jeppesen spørger juraeksperten og to chefredaktører.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

05:55  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:10  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamselægens hospital, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (39)
Hey Duggee (39)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (51)
Vidundervovsen Vaffel (51)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (4)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (4) Jose, Bjørn og Nikoline udspionerer skurkene i skoven. Hella har lagt en snu plan, som skal lokke Kristian i en fælde. Vil det lykkes?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Ørnenes hemmelige verden
Ørnenes hemmelige verden Britisk naturprogram fra 2021. (Natural World Super Powered Eagles) Ørne er de mest magtfulde fugle på himlen. De er i stand til at tackle et enormt bytte, få øje på føde fra store afstande og kan holde sig svævende på deres brede vinger i timevis. Men hvordan gør de det? For at finde svar på deres hemmeligheder, følger vi her en familie hvidhovedede havørne.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (163)
Antikkrejlerne med kendisser (163) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (162)
Antikkrejlerne med kendisser (162) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXV (25:25)
Antikkrejlerne XXV (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (24:25)
Antikkrejlerne XXV (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

09:16  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den frygtindgydende Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus aber, som har været oppe at slås. Han møder også en mærkværdig fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.

09:30  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:01  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (3)
Cirkusliv i savsmuld (3) Cirkusdirektøren har fået et prinsessen-på ærten-blåt-mærke, Jensen er løbet hjemmefra men Sebastian lykkes til gengæld med et forrygende ponynummer.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vaskebjørnen stjæler mad fra skraldespande? Se med når Kristian og Katrine besøger vaskebjørnen, og se om det lykkes Finn Skrald og Viola Anemone at slippe væk fra den sure mand med giften.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være badmintonspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres lasagne i fire lag. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:55  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Gale gæs og høvlede spån
Frank & Kastaniegaarden - Gale gæs og høvlede spån Gæssene på Kastaniegaarden har set sig sure på Franks bil og bider listerne af, så han glæder sig til at få det sidste ord, når gæssene skal slagtes. Der skal høvles tagspån til møllehuset med en maskine som har kostet nogle tommelfingre i gennem tiden, og I køkkenhaven vil Frank forsøge sig med at lave stiklinger ud fra en gammel dansk jordbærsort.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Rust og slemme Solveig
Frank & Kastaniegaarden - Rust og slemme Solveig Franks gamle Toyota skal have nye sider på ladet, så der skal brændes rust af beslagene og smedes nye ringe til lastestropper. Årets høst af hør skal bearbejdes, og så har hesten Solveig ikke forstået det smukke i Franks håndflækkede hegn, og har gnedet sig op ad dem, så nu skal stolperne rettes op.

12:45  

Nak & Æd - en sortbjørn i Canada (6:10)
Nak & Æd - en sortbjørn i Canada (6:10) Sæson 7 (2016). Canada er verdens næststørste land, og her er den storslåede natur nærmest uendelig. Jørgen og Nikolaj forvandler sig til pelsjægere, og går dybt ind i de canadiske skove med riffel og kogegrej. De har slået lejr i et farligt område, der er hjemsted for mange af Canadas fantastiske dyr. Kammeratskabet kommer på noget af en prøve, når de sammen skal forsøge at nedlægge en stor sortbjørn. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:45  

Nak & Æd - en kænguru i Australien (5:10)
Nak & Æd - en kænguru i Australien (5:10) Sæson 7 (2016). De to kammerater, Nikolaj og Jørgen, er ikke færdige med at nakke i Australien. Denne gang går jagten ind på en wallaby. Det hoppende dyr er i overtal i bushen, men de kan være svære at komme tæt på, så Nikolaj og Jørgen skal præstere deres ypperste, hvis de vil have wallaby på menuen. Alternativet er at spise et meget giftigt dyr, som ingen af de to venner har lyst til at spise. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (4:15)
Rick Steins elskede Cornwall (4:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har masser af folkefortællinger. I Zennor ved Land's End hører Rick fortællingen om en havfrue ved navn Asenora, der flakker om på kirkegården og går ind i kirken. Han møder en gruppe tanghøstere, der kæmper for at udbrede den japanske superfood, og uden for Redruth besøger han Cornwalls eneste racerbane, hvor der er fri leg for alle vovehalse.

13:30  

Min natur - Mette Frisk sover ude
Min natur - Mette Frisk sover ude Mette Frisk, som til daglig er vært på "Forsvundne arvinger" trodser i dag februar kulden for at sove i shelter. Med sig har hun sin gode veninde, og de to får en snak om venskab og natur over et stort glas rom. Undervejs laver de mad over bål og besøger Danmarks eneste fredede nattemørke for at komme tættere på himlen.

13:45  

Rick Steins elskede Cornwall II (3:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

14:15  

Hammerslag 2016 (7)
Hammerslag 2016 (7) Se med når Hammerslag er på rundtur i Søhøjlandet . Det bliver en aften med både usædvanlige villaer og en helt ekstraordinær kampgejst fra hold Øst. Første stop er en ejerlejlighed i centrum af Silkeborg. Herfra går turen videre til et 222 m2 stort palæ i Balle - et af de eftertragtede kvarterer i Silkeborg. Sidste stop på turen går til smukke Ry, hvor holdene skal gætte prisen på et hus, der blev solgt på kun 13 dage, med egen bådebro, atriumgård, swimmingpool og sågar flytbare vægge og tag og så selvfølgelig med en beliggenhed helt ned til søen. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

12:35  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:50  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb står i havets tegn, når de De Ræsende Makreller skal køre imod Fiskerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Minibyen og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:25  

Heino fikser alt - Fletningen (2)
Heino fikser alt - Fletningen (2) Frisøren Heino rykker ud til Alberte, der skal være fin og vil have en fletning. Heinos resultat bliver dog lidt anderledes end forventet.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

14:05  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4)

14:15  

Storm på Stillevænget (7:24)
Storm på Stillevænget (7:24) Stillevænget går på jagt efter et juletræ, men træet viser sig pludselig fra sin meget nøgne side. Vilja får hjælp af far Trond til at grave en dyb fælde til den varulv, som hun mener er på spil i nabolaget.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8)
Motor Mille og uniformerne - Livvagt (8) Motor Mille besøger i dette afsnit en bodyguard, for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe andre. Motor Mille bliver udfordret i de mange færdigheder man skal have som bodyguard, og bliver virkelig sat på prøve, når hun skal finde fire falske bomber, der er blevet gemt og redde en mand fra at blive overfaldet.

14:45  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2018 - Med bondeliv og bling bling
Kender Du Typen? 2018 - Med bondeliv og bling bling Hvilken kendt dansker er det, som laver lamper af skrald, og som nægter at bruge NemID. Se med når livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup i Kender Du Typen? skal regne ud, hvem der har spredt sig over 1600 kvadratmeter bolig på naturskønne Fyn. Vært: Mads Steffensen

15:45  

Fader Brown V (3:15)
Fader Brown V (3:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) I en hedensk gruppe bliver medlemmerne mistænkt for at have myrdet én af deres egne. Fader Brown tager sig af sagen.

16:30  

Fader Brown V (4:15)
Fader Brown V (4:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown bliver suget ind i boksningens mørke verden, da han skal undersøge en lokal boksers dødsfald.

17:05  

Jordemoderen IX (3:10)
Jordemoderen IX (3:10) Engelsk dramaserie fra 2020. (Call the Midwife) Januar 1965. Efter en strømafbrydelse hører Fred en usædvanlig lyd. Da han følger efter lyden, finder han et nyfødt barn, der er blevet efterladt i en skraldespand. Samtidig må dr. Turner og sygeplejerske Crane kæmpe med et alarmerende difteriudbrud. Mens søster Julienne hører om en ambitiøs saneringsplan, der kunne være en trussel mod Nonnatus House.

17:15  

Jordemoderen IX (2:10)
Jordemoderen IX (2:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House er taget til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

DR2

17:25  

Explainer - Aspartam
Explainer - Aspartam Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

17:26  

Explainer - Hvad kvæler livet i havet?
Explainer - Hvad kvæler livet i havet? På overfladen gisper fiskene efter vejret. På bunden er der nu kun en mudret ørken tilbage. I det tidlige efterår blev mange havområder i Danmark ramt af kraftigt iltsvind, som ikke er set værre i 20 år. Men hvad er iltsvind, og hvordan sker det?

17:33  

Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug?
Explainer - Hvad er prisen for vores tøjforbrug? Verden er i tøjkrise. Der bliver produceret mere og mere nyt tøj, og levetiden for vores tøj bliver mindre og mindre. Meget tøj ender bagerst i skabet, på en losseplads i Afrika eller til forbrænding. Men hvor stort er problemet egentlig?

17:40  

Weekendtur til München
Weekendtur til München Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Kastanjefester, klokkespil og kringler. Tag med Gregg Wallace til München for at opleve, hvordan den bayerske hovedstad har formet den tyske nation. I løbet af tre dage mæsker han sig gennem bjerge af svinekød, besøger ikoniske ølhaller og køber sit helt eget par lederhosen.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Othellos fødselsdag
Karlas Fantalastiske Klasse - Othellos fødselsdag Othello inviterer til fødselsdagsfest, men ingen har lyst til at komme.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en ensom hvalros + Vovserne redder Hummi-gummierne.

17:00  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Det er sommer, og for mange er stranden stedet at være, hvor man kan køle ned i vandkanten. Men brandmændene nyder også en svømmetur i havet. Molly My og hendes bamse Ella har været uheldige og er stødt på en brandmand, som har brændt Ella på hendes ben. Heldigvis får hun ringet til Bamselægen Sandra som sammen med Portør Ole kommer og hjælper med at få giften skrabet væk fra Ellas hud.

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor har vi juletræer? Fødes alle børn virkelig med blå øjne? Og hvordan flyver et fly? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Skolen er lukket og Maja skal være hjemme hos farmor hele dagen. Maja bryder sig ikke om at være hos farmor, for man må ikke røre ved noget, og der er ikke noget legetøj Eller er der?

17:45  

Stop!
Stop! Far og mor kommer hjem med en splinterny reol, som skal samles. Maja bliver inspireret og vil også bygge noget, og papkasserne fra reolen ser ud til at være perfekt byggemateriale!

17:55  

F for får V (9)
F for får V (9)

DR1

18:00  

Antikduellen (4:12) - Auktion
Antikduellen (4:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Helga Thodsen og Simon Krogsgaard har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Simon ligger klart i front, men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (3:12) - Køge
Antikduellen (3:12) - Køge I dag er Antikduellen taget til Køge, og det er Helga Thodsen og Simon Krogsgaard, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Simon har en solid føring på 1.700 kr., men han har ikke tænkt sig at slappe af. Helga gør alt hvad hun kan, for at se, om hun kan nå at hente Simon, så hun kaster sig over et af sine yndlingsmaterialer, nemlig teak. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Spansk Statsbesøg: Det spanske kongepar skal til gallataffel hos H.M. Dronningen
Spansk Statsbesøg: Det spanske kongepar skal til gallataffel hos H.M. Dronningen Spaniens Kongepar Hans Majestæt Kong Felipe og Hendes Majestæt Dronning Letizia aflægger statsbesøg i Danmark. Hendes Majestæt Dronning Margrethe inviterer mandag aften Kongeparret til gallataffel på Christiansborg Slot.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

18:50  

Spansk Statsbesøg: Gæsterne ankommer til gallataffel
Spansk Statsbesøg: Gæsterne ankommer til gallataffel Gæsterne begynder at ankomme til Christiansborg Slot, hvor Hendes Majestæt Dronning Margrethe har inviteret til gallataffel i anledningen af at Spaniens Kongepar Hans Majestæt Kong Felipe og Hendes Majestæt Dronning Letizias aflægger statsbesøg i Danmark.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Sporløs (1:5)
Sporløs (1:5) 25-årige Sebastian er adopteret fra Colombia. Han drømmer om at finde sin biologiske mor, han aldrig har mødt. Moren blev ifølge hans adoptionspapirer voldtaget, da hun var blot 12 år gammel. Sebastian skulle være et resultat af overgrebet. Han længes efter svar også selvom forhistorien er barsk. Så nu rejser han og Mette Frisk af sted mod Bogota for at søge efter den unge mor.

DR2

18:25  

På rejse med Griff - New Zealand (3:4) Fra Picton til Arthur's Pass
På rejse med Griff - New Zealand (3:4) Fra Picton til Arthur's Pass Australsk-newzealandsk rejseserie fra 2019. (Griff's Great Kiwi Roadtrip) Griff stiger om på færgen fra Wellington til Picton på Sydøen. Han undgår State Highway 1 og styrer mod Reefton, og derfra videre til Arthur's Pass og Lake Coleridge. Færgens kaptajn giver Griff en ny udfordring - eller et godt råd: Husk at købe hegnstråd. For folk på Sydøen kan tilsyneladende reparere alt med hegnstråd. Kiwiparløren afslører, at det er en attitude. Men gælder det stadig?

19:15  

Jorden rundt på skinner (6:6) - USA
Jorden rundt på skinner (6:6) - USA Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra San Francisco til New York. På sidste del af sin tur drager Tony Robinson gennem USA. Han lægger ud i San Francisco, før han hopper ombord på det legendariske passagertog California Zephyr til Denver, Colorado. Undervejs passer han udstillingsgrisen Roger, oplever de storslåede Rocky Mountains og tager sydpå til New Orleans - inden han sætter kursen mod New York.

20:00  

Filmperler: Nowhere Special
Filmperler: Nowhere Special Britisk drama fra 2020. John bruger sit liv på at tage hånd om sin fireårige søn, Michael. Moren forlod dem kort tid efter fødslen. Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, prøver han at skærme Michael for situationens alvor. Samtidig begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen. Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde? Medvirkende: James Norton, Daniel Lamont, Eileen O'Higgins m.fl. Instruktion: Uberto Pasolini.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia forsøger at bevise, at Paul-E har det bedste trick ti denne opgave. Men hun lærer, at det stærkeste trick er at arbejde sammen som et team.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn En gigantisk, strøm-ædende energifugl angriber byens elværker. Van Alten familien må på vingerne for at bekæmpe denne smukke, men dødbringende skabning.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Min far slog min familie ihjel: Med ar på sjælen
Min far slog min familie ihjel: Med ar på sjælen Hvad sker der med de tilbageblevne børn efter drabet? Ensomheden og savnet af sin familie fylder for Ida, og får store konsekvenser for hende. Søstrene Signe og Kathrine vokser op hos deres mormor, efter deres far slår deres mor ihjel, men tabet fylder også hos dem.

21:55  

Spansk Statsbesøg: Taler under gallataffel
Spansk Statsbesøg: Taler under gallataffel Hendes Majestæt Dronning Margrethe er vært ved aftenens Gallataffel på Christiansborg Slot i anledningen af, at Spaniens Kongepar Hans Majestæt Kong Felipe og Hendes Majestæt Dronning Letizias aflægger statsbesøg i Danmark.

22:45  

McDonald og Dodds: En milliard hjerteslag
McDonald og Dodds: En milliard hjerteslag Britisk krimi fra 2022. Der er testosteron og benzin i blodet på en gruppe unge Formel 1-kørere, der ikke ligefrem er bedstevenner. Da én af dem dør under mistænkelige omstændigheder, bliver McDonald nødt til at tale med kollega, der også er hendes ekskæreste. Inden længe viser det sig, at motorsport er en hvepserede af rivaliseringer og raserianfald - og i dette tilfælde meget mere.

DR2

21:30  

Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue
Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue Hvad sker der, når man slipper Ditte Hansen løs i en børnehave, og hvordan reagerer en gymnasieklasse på hendes kampagnefilm, der skal rekruttere dem til at blive pædagoger? For hvem skal egentlig passe vores børn, når der ikke længere er nogen, som vil være pædagoger, og hvad har Storebæltsbroen med det hele at gøre?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Hjemsøgt (2:4) Et forhekset hus
Hjemsøgt (2:4) Et forhekset hus Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1970'erne flyttede Andrea Perron med sin familie ind på en gård på Rhode Island, USA. De tidligere beboere havde tilsyneladende travlt med at komme væk. "For din families skyld skal du lade lyset være tændt i dette hus om natten," sagde de til hendes far Roger. Snart hørte familien hvisken og så syner. Andreas mor bad spøgelsesjægerne Ed og Lorraine Warren om hjælp. Deres undersøgelser førte til en seance, der ændrede Perron-familiens liv for altid.

23:25  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I den seneste tid er politiet rendt ind i så meget dårlig omtale, at en bestemt gruppe betjente - kaldet tæskeholdet - nu får.. nye stillinger. I sundhedssystemet har de fundet nye måder at malke patienterne på, mens intentioner om handling holder kritikken i skak. Og i Socialdemokratiet turnerer man med en god omgang udskamning af dem, der tillader sig at benytte deres frie valg - helt uden at nævne nogle navne. Imens har vi misset muligheden for opsætningen af havvind, fordi staten blev grådige - heldigvis kommer en uventet redningsmand klimaet til undsætning.

23:55  

En seriemorder banker på
En seriemorder banker på Australsk dokumentarserie fra 2020. (Night Caller) Fra 1959 til 1963 terroriserede en mystisk mand Perth, Australien. I månedsvis stjal, skød, stak, kvalte og kørte han andre over på den mest bestialske måde. To unge, uskyldige mænd endte i fængsel for forbrydelserne. Her dykker vi ned i den uhyggelige sag om seriemorderen, der blev kendt som The Night Caller.

TVR
DR1

00:15  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (6:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (6:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Efterhånden som den hårde frost lægger sig, må deltagerne være kreative for at finde nok føde. Men kampen for at overleve slider på deres helbred - og forholdene forværres yderligere med temperaturer under frysepunktet.

00:55  

Carmen Curlers II (4:7)
Carmen Curlers II (4:7) En konstruktionsfejl betyder, at Carmen Curlers må trække samtlige ordrer fra hele verden tilbage. Produktionsstoppet tvinger Birthe til at sende alle Carmens damer hjem uden løn, mens Axel og Frans rejser til Schweiz for at hente en reservedel. Birthe bliver midlertidigt indsat som direktør til stor frustration for Jørgen, der er træt af at være så meget alene på gården. Datteren Kathrine forelsker sig, og på nervesanatoriet bliver Poul introduceret for det nye vidundermiddel LSD. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Line Mørkeby, Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Samanou Sahlstrøm Producent: Emma Poppe DR Drama

01:10  

Fader Brown IV (10:10)
Fader Brown IV (10:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown møder en voodoopræst, der er besat af at vinde kvinden i sit liv tilbage.

01:55  

Taggart: Lov og orden
Taggart: Lov og orden Skotsk krimi fra 2005. (Taggart: Law) En teenagepige findes myrdet i nærheden af et omrejsende tivoli. Der er allerede spændinger mellem tivolifolkene og de lokale, og Taggart-holdet frygter, at nogen vil gribe til selvtægt. Burke og Fraser er stærkt uenige om, hvordan sagen skal gribes an. Burke stoler ikke på tivolifolkene, mens Fraser mener, at hans bryske chef er fuld af fordomme. Jackie Reid: Blythe Duff. Matt Burke: Alex Norton. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

02:15  

Rick Steins elskede Cornwall (2:15)
Rick Steins elskede Cornwall (2:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Mange af Cornwalls byer har spillet en rolle i Storbritanniens historie. Denne gang tager Rick Stein til den lille verdenskendte by St. Ives, hvor han fortæller om den udsædvanlige kunstner Alfred Willis, der var både fisker og maler. I St. Neot besøger han en sjælden samling af gamle glasmosaikker, der er over 500 år gamle. Og i Devon møder han en kok, der vil opdrætte det mest velsmagende lam i amtet.

02:45  

Antikkrejlerne XXV (23:25)
Antikkrejlerne XXV (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:05  

Rick Steins elskede Cornwall II (1:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (1:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er et skønt sted fuld af overraskelser. Denne gang tager Rick Stein os med til Padstow, hvor han for 50 år siden købte en natklub med sin bedsteven Johnny Walter. Turen går også til den populære kystby Bude, hvor der er tid til en dukkert i dens fantastiske havbad. Og i Sennen Cove tager fiskere Rick med ud for at fange en relativt ny fisk på de britiske middagsborde: sej.

03:35  

Antikkrejlerne med kendisser (161)
Antikkrejlerne med kendisser (161) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:35  

Antikkrejlerne XXV (22:25)
Antikkrejlerne XXV (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:45  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (3:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

01:35  

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (2:3)
Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Den hemmelige politienhed besøger bordeller for at møde kvinder, der udnyttes til prostitution. Det, kvinderne fortæller, er chokerende, men ingen af dem er villige til at aflægge vidneforklaring. Hvis politiet skal fælde hovedmanden Mark Viner, er de nødt til at fange ham på fersk gerning. Men han er en mand, der har brugt hele sit liv på at undslippe politiet. Kan de få ram på ham gennem en af hans medsammensvorne?

02:25  

Charter
Charter Svensk drama fra 2020. Midt om natten ringer Alices søn grædende til hende. Hun har ikke set sine to børn i flere måneder. Hendes eksmand har forhindret al kontakt, mens de afventer rettens afgørelse om forældremyndigheden. I et sidste desperat forsøg på at genvinde børnenes tillid og kærlighed tager hun dem med til De Kanariske Øer, men der går ikke lang tid, før hun er eftersøgt for kidnapning. Medvirkende: Ane Dahl Torp, Troy Lundkvist, Tintin Poggats Sarri, m.fl. Instruktion: Amanda Kernell.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKAERBAEK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1106214937