Skærbæk
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 20. september 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 20. september 2020

DR1

01:35  

Lewis: Kærlighedens allegori
Lewis: Kærlighedens allegori Lewis er inviteret med til receptionen, da den unge forsker og forfatter Dorian Crane lancerer sin nye fantasy-roman. Senere samme aften findes en ung kvinde myrdet ved floden. Der viser sig at være en sammenhæng mellem mordsagen og Dorians bog, men samtidig bliver Lewis efterhånden overbevist om, at morderen i virkeligheden var ude efter en anden. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Norman Deering: James Fox.

03:10  

Mord med dr. Blake V (4:8)
Mord med dr. Blake V (4:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En kontroversiel forfatter bliver fundet død og hendes søster bevidstløs i det, der ligner et selvmord. Blake bliver nødt til at gå på jagt i efter sandheden i Ballarat for at forstå hvordan og hvorfor kvinden døde.

04:10  

Kender du typen? 2016 (1)
Kender du typen? 2016 (1) Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Husdrømme (1:8)
Husdrømme (1:8) Vi følger familier med vidt forskellige husdrømme - drømme, der har levet i fantasien, men som nu skal blive til konkrete rammer, som livet skal leves indenfor. De medvirkende har alle store planer, masser af mod og mange talenter, nu går de i gang. Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh lægger ud med at se på, hvordan det er gået de otte par fra sidste sæson, som alle kastede sig ud i projektet med at bygge deres ultimative drømmehus. Er de blevet færdige - og har kærligheden overlevet?

06:30  

Alene i vildmarken II (7:8)
Alene i vildmarken II (7:8) En voldsom storm rammer området, og de tilbageværende deltagere kæmper nu lige så meget mod de ydre omstændigheder som deres egne indre dæmoner. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

07:15  

Alene i vildmarken II (8:8)
Alene i vildmarken II (8:8) Det er eksperimentets sidste dage, og det er de helt små forskelle, der adskiller vindere fra tabere. Men hvem har i sidste ende den største mentale og fysiske styrke? Hvem trodser sulten og ensomheden og vinder Alene i Vildmarken? Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Shoot to Kill
Shoot to Kill

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (15)
Inui (15)

05:10  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

06:05  

Rasmus Klump (16)
Rasmus Klump (16)

06:20  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamsehospitalet undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

06:40  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Nikhil har fødselsdag, og Teddy har lovet at puste en masse balloner op. Men han har et andet projekt, som han synes er meget mere spændende.

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste
Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste

07:05  

Gurli Gris III (4)
Gurli Gris III (4)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Alberte og Onkel Reje
Morgensang med Ramasjang | Alberte og Onkel Reje Onkel Reje har fået en ny hat, for han er blevet formand for en helt særlig forening, der har Alberte i centrum! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

07:30  

Spark
Spark For 13 år siden overtog den magtgale General Zhong kontrollen over planeten 'Bana', som nu ligger i ruiner. Zhongs plan er at overtage universet, hvilket kræver at han udnytter styrken fra et ældgammel bæst kaldet Kraken. De tre venner Spark, Chunk og Vix vil gøre alt i deres magt for at stoppe Zhongs onde planer.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (46)
Vidundervovsen Vaffel (46)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Taggart: Spillefuglen
Taggart: Spillefuglen Bankmanden Craig Williams bliver stukket ihjel, netop som han har vundet den store gevinst på greyhound-banen. Craig var kendt som noget af en spillefugl og skyldte penge til højre og venstre. Var det hans spillegæld, der kostede ham livet? Matt Burkes team går på jagt efter svaret. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Mike Alexander.

11:00  

Canada: På kanten af vildmarken
Canada: På kanten af vildmarken Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor for at udforske det bjergtagende land. Denne gang går turen til den evige grænse - hjemsted for de sjældne spirit-bjørne og den største intakte skov i verden.

11:55  

Primaternes vilde verden (2:3)
Primaternes vilde verden (2:3) For primaterne betyder familien alt. De deler både sejrer og farer med deres familie. De er en dyregruppe med mange forskellige interne dynamikker og magtkampe. Familien er nøglen til overlevelse, men livet i en familie kan være udfordrende. Især hos brillelangurerne hvor børnepasning er en konkurrencesport.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Dannelsesrejsen (5:6) - Opera i Paris
Dannelsesrejsen (5:6) - Opera i Paris Medlem af Det svenske Akademi, litteraten Horace Engdahl tager her sammen med tegneserieskaberen Liv Strömquist ud på en dannelsesrejse, hvor de sammen vil opsøge intressante steder, der er forbundet med deres helt personlige favoritter i kulturhistorien. I dag rejser de til Paris, hvor de vil se på den franske opera i almindelighed og den italienskfødte komponist Jean Baptiste Lully i særdeleshed. Nordvision fra Sverige.

10:00  

Pik, lort og hundehvalpe (1:4)
Pik, lort og hundehvalpe (1:4) Skal kunst provokere? Michael Jeppesen undersøger fænomenet provokunst og ser på nogle af tidens mest provokerende kunstværker, og de skandaler der fulgte i kølvandet på galskaben. Er det kunst at få en hel afrikansk landsby til at kalde sig Hornsleth eller arrangere et trafikuheld på Kgs. Nytorv? Hvor langt kan kunsten tillade sig at gå og hvorfor bliver vi dog så provokerede?

10:30  

Hornsleth er død (1:4) - Kunst er nedtur
Hornsleth er død (1:4) - Kunst er nedtur Kristian von Hornsleth har givet op. Han står midt i en livskrise, og gider ikke at lave kunst mere. Men det er der flere, der ikke vil acceptere, og efter en gedigen opsang fra en ung provokunstner og et forsøg på at få Jesper "Jokeren" Dahl til at male 100 pikke, ryger Hornsleth på hospitalet.

11:00  

Kulturdynastier: Familien Winding
Kulturdynastier: Familien Winding Portrætserie om fire kendte danske kulturfamilier, og det aftryk de har sat på Danmark igennem generationer. Familien Kløvedal, Winding, Koppel og Trier fortæller, hvordan deres arv og miljø har formet dem som mennesker, samt hvilke afsavn og anstrengelser det kræver at leve et liv for fuld kunstnerisk skrue. Sendt første gang 10.04.2018

11:45  

I selskab med Blixen
I selskab med Blixen Dansk reportage fra 2019 Der er ganske få tilbage, som har mødt Karen Blixen. Nogle af dem har kendt hende gennem mange år, andre har kun truffet hende ved et enkelt teselskab. De er samlet i Blixens stue og udveksler minder og historier om 'The storyteller'! Medvirkende: Ghita Nørby, Niels Birger Wamberg, Anne Wivel, Bo Bjørnvig, Morten Henriksen, Niels Barfoed, Tore Dinesen, Otto B. Lindhardt, Ingeborg Westerholz, Siri Tellier mfl. Instruktør: Helle Solvang Sendt første gang 15.01.2019

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

09:20  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

09:27  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh kører på slæde. Kragen hjælper hende med at skubbe og det går lidt for stærkt.

10:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på dykketur, men Kragen kan ikke lide at blive våd...

10:30  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. På auktionen køber far en ko, der lader til at være splittergal. Men det ordner Emil.

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at storken lægger sine æg inde midt i byen? Se med når Kristian og Katrine fodrer storke, og se om det lykkes Storkvira og Lange-John at finde en storkerede i Aarhus midtby.

DR1

12:55  

Hammerslag - Fra lejer til ejer
Hammerslag - Fra lejer til ejer Boligkøb er som regel en stor beslutning, men ekstra stor er den, når det er første gang. Det kan nemlig være lidt af en omvæltning at gå fra at være lejer til ejer. Lena Dahlgaard og Mira Lie Nielsen er oppe imod Lars Lyng og Kristine Virén, når der skal gættes pris på typiske førstegangskøb i Odense-området. Vært, Tina Müller, tager os først med til landsbyen Fangel uden for Odense, hvor vi skal se en murermestervilla, der fik et ungt par til at kaste sig ud i første huskøb. Derefter skal vi ind til Odense, hvor vi skal se et rækkehus, der fik et par på 30 år til at skifte lejeboligen ud med flere kvadratmeter og egen have.

13:25  

Anne og Anders vender hjem - muslinger og små mirakler
Anne og Anders vender hjem - muslinger og små mirakler I fjerde program kører Anders og Anne i rusk og regn langs Limfjordens vande. De besøger små øer og smager på alt godt med skal på. Og så får de hjælp af næste generation, både på fodboldbanen og ved køkkenbordet.

14:25  

Maigret på Montmartre
Maigret på Montmartre I 1950'ernes Paris må kommissær Jules Maigret opklare en ny sag. En stripper fra en natklub på Montmartre fortæller politiet, at hun har overhørt en samtale om et planlagt mord på en grevinde. Men det er først, da stripperen findes kvalt, at hendes forklaring bliver taget alvorligt. Maigret: Rowan Atkinson.

DR2

12:15  

I hælene på modeikonet Lotte Freddie: Superstjerne i Danmark
I hælene på modeikonet Lotte Freddie: Superstjerne i Danmark Dansk reportageserie fra 2019 Lotte Freddie er et ikon i dansk mode. Hun har arbejdet i modebranchen i mere end 65 år, først som model og siden som modejournalist. Modeljobbet er ikke specielt attraktivt, da Lotte Freddie begynder i branchen i København midt i 50erne. Hendes forældre synes bestemt ikke om datterens karrierevalg. Men hun insisterer og får en lang, blændende karriere som en af de mest benyttede modeller i Danmark. I dag er hun 84 år og arbejder stadig som freelancejournalist, blandt andet som travl modeskribent under Copenhagen Fashion Week, hvor arbejdsdagene begynder kl. 9 og først slutter efter midnat. Sendt første gang 28.11.2019

13:00  

Europæiske divaer - Stina Ekblad
Europæiske divaer - Stina Ekblad De er over 60 og stadig på toppen! De spiller en central rolle i europæisk filmhistorie, og de har imponeret gennem årtier. Men ikke alt har været ren glamour. Lene Johansen besøger Stina Ekblad i hendes private sommerhus i den stockholmske skærgård til en samtale om sprog, om moderlighed og om hvilken slags roller, man ofte får tilbudt i en alder af 60! Sendt første gang 12.02.2014

13:30  

Kvinder, sko og sex
Kvinder, sko og sex Kvinder og sko har altid været en lidenskabelig affære. I denne programserien tager vi affæren alvorligt. For sko betyder meget mere end man umiddelbart skulle tro. I andet afsnit tager vi på tidsrejse. Vi undersøger, hvordan kvinders seksuelle frigørelse har afspejlet sig i skomoden gennem de sidste hundrede år. Sendt første gang 29.10.2015

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen til Gudstjeneste på Tadre Mølle 3:4 Kirkeminister Joy Mogensen er sammen med Anders Laugesen til høstgudstjeneste på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet OLIE. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Nu falmer skoven trindt om land, DDS 729, Gud, du fra dine højeloftssale, DDS 727, Vi pløjed og vi så'de, DDS 730, Nu takker alle Gud, DDS 11.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (4)
Ramajetterne (4) Så er den gal igen i Ramasjangs lufthavn! Flummer føler sig udenfor fællesskabet, fordi han gør tingene på sin egen måde, og ved bagagebåndet spærrer en stor kasse for hele kuffert-trafikken.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13)
TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13) Den rejsende reporter Ronnie har igen opdaget et helt nyt slags dyr. Måske er den god nok denne gang? Reporteren Stefan besøger den verdensberømte tryllekanin Balthazar, for at afsløre hvordan han laver sit tryllenummer, hvor han forsvinder væk i en sort hat. Men mødet med Balthazar ender slet ikke sådan, som Stefan havde regnet med. Du kan også få svaret på hvad løver drømmer om, når løven Ketil synger sin sang til Dyrenes MGP "Løvens drøm".

12:55  

Didrik Drage (39)
Didrik Drage (39)

13:10  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (1)
Morten Skildpadde II (1)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

14:00  

Brillebjørn (23)
Brillebjørn (23) Norsk dramaserie. Ruby er sulten og venter på aftensmad. Hun er så sulten, at hun ikke vil lege med noget af sit legetøj, og så går tiden langsomt.

14:05  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (17)
Ridderprinsessen Nella (17)

DR1

15:55  

Unge Morse IV (4:4)
Unge Morse IV (4:4) Morse kaldes ud til et ligfund i en mose. Sagen kan hurtigt lukkes, for afdøde viser sig at have ligget i jorden i 2000 år. Til gengæld bliver fundet af et par briller et vigtigt nyt spor i en sag om en botaniker, der forsvandt sporløst i samme område fem år tidligere. Mens Morse forsøger at lokke oplysninger ud af de lokale, tumler han med en stor beslutning om sin egen fremtid. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:30  

Kyst til kyst - Det sydfynske øhav (8:8)
Kyst til kyst - Det sydfynske øhav (8:8) Sidste afsnit i denne omgang af ny dansk programserie om eventyr, hemmeligheder og glemte historier langs de danske kyster. Hver episode viser Danmark til lands, til vands og i luften, som det aldrig er set før på dansk tv. Biolog Anders Drud opklarer, hvad der egentligt skete i hans barndomsegn på Langeland, da 1500 krigsfanger strandede ved Tranekær på befrielsesnatten i 1945, og hvordan der stadig er spor efter en af Danmarkshistoriens største stormfloder. Historiker Ulrik Langen smager på et lettisk lægemiddel, der i dag er Ærøs nationaldrik og afslører, at Langelandsfortet spillede en ukendt men afgørende rolle under Cuba-krisen i 1962. Botaniker Flemming Rune besøger 'Oehlenschlägers Bøg', der inspirerede til nationalsangen, og biolog Line Friis Frederiksen smager på is med tangsmag. Sendt første gang 01.08.11

DR2

15:00  

Gæsten og Hesten (1:4) - Hotel Vejlefjord
Gæsten og Hesten (1:4) - Hotel Vejlefjord Kan livstilsekspert Christine Feldthaus få en orgasme af shiodarabehandling, og kan vandterapi få standupper Melvin Kakooza til at føle sig som en nyfødt baby? Det finder de ud af, når de udforsker luksus på Hotel Vejlefjord, som er Danmarks største spahotel. De to besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer. Udover Hotel Vejlefjord besøger de Dragsholm Slot, Vejrø Resort og Hotel Nimb.

16:30  

Tak for kaffe
Tak for kaffe Dansk reportage fra 2017 I Danmark drikker vi meget kaffe - rigtig meget kaffe. Fire kopper kaffe bliver det til hver dag i gennemsnit. I Danmark er kaffe med fra barnedåben til begravelsen. Det gør os til en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Men burde vi drikke så meget kaffe? Er det sundt? Og kan vi overhovedet leve uden? Det vil kaffeelskeren Per Vers finde ud af. I dette program tager han temperaturen på danskernes forhold til den sorte drik. Sendt første gang 18.02.2017

17:35  

Cold War
Cold War Da Wiktor og Zula forelsker sig, er det begyndelsen på en umulig kærlighedshistorie i umulige tider. De to mødes i ruinerne i efterkrigstidens kommunistiske Polen. Musikeren Wiktor og sangerinden Zula kommer fra vidt forskellige baggrunde og har lige så forskellige temperamenter. De kan ikke finde ud at være sammen - men de kan endnu mindre finde ud af at være adskilt fra hinanden. Medvirkende: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc m.fl. Instruktion: Pawel Pawlikowski.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (27)
Gurli Gris VII (27)

15:15  

Gurli Gris VII (28)
Gurli Gris VII (28)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Hører syner + Som hund

17:00  

Rasmus Klump (17)
Rasmus Klump (17)

17:10  

Rasmus Klump (18)
Rasmus Klump (18)

17:25  

Motor Mille og Børnebanden
Motor Mille og Børnebanden Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

17:40  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:55  

Tre venner (11)
Tre venner (11) Elias taber en tand og lægger den i et glas med vand til tandfeen. Han ligger vågen og synes, det er lidt uhyggeligt, at tandfeen skal komme ind på hans værelse, så han sætter glasset ud i køkkenet.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Vadehavets vilde natur: Begyndelsen
Vadehavets vilde natur: Begyndelsen

20:00  

Familien Löwander III (6:8)
Familien Löwander III (6:8) Den nat, elmene i Kungsträdgården skal fældes, udbryder der optøjer. Uno og Maggan havner midt i stridighederne, men på hver sin side. John og venstreslænget planlægger et attentat i det centrale Stockholm. Christina forsøger at finde ud af, hvor hendes datter Moa-Li er blevet anbragt. Nina opdager, at der er noget alvorligt galt med økonomien på hendes natklub. Astrid kæmper mod sin sygdom med Gustav ved sin side.

DR2

20:00  

Rick Stein i Reykjavik
Rick Stein i Reykjavik Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den islandske hovedstad byder på et saftigt stegt lam, rugbrød bagt i vulkansk sand, hummersuppe og selvfølgelig Ricks evige jagt på den perfekte torsk!

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (43)
Pyjamasheltene II (43)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (1)
Zorro (1) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:40  

Jagten på hvidvaskeren
Jagten på hvidvaskeren Han har vasket penge hvide for terrorgrupper, mafiaorganisationer og narkokarteller. Nu viser hemmelige dokumenter, at han har fået millionoverførsler fra Danmarks største bank - Danske Bank. DR Dokumentar følger pengene i jagten på den mand, der er blevet kaldt verdens værste hvidvasker. Tilrettelæggelse: Søren Kristensen og Mathias Friis.

22:20  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:50  

De hurtige og de døde
De hurtige og de døde En ung kvinde rider ind i en støvet flække et sted i det vilde vesten, bevæbnet med en seksløber og et flammende had til byens enevældige hersker, den brutale John Herod. Hvert år afholder Herod en duel-turnering, der tiltrækker revolvermænd fra nær og fjern. Den unge kvinde melder sig også til turneringen, men kan hun hamle op med Herod - manden med byens hurtigste seksløber? Medvirkende: Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe, Leonardo DiCaprio. Instruktion: Sam Raimi.

DR2

21:00  

Kunstnerkolonien i Skagen
Kunstnerkolonien i Skagen

21:30  

Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner
Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner Det tager kun nogle få sekunder, så ved man, at man lytter til den legendariske svenske jazzpianist Jan Johansson. Her får du mulighed for at lytte til en aldrig før frigivet optagelse, muligvis den allerførste, af Johansson, da han 20 år gammel sidder og øver sig ved klaveret i sit barndomshjem. Er det muligt at høre hans umiskendelige talent allerede dengang?

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:45  

Hübbe har magten (3:4)
Hübbe har magten (3:4) Hvis man som danser ikke kan sine trin, så spilder man balletmesterens tid. Nikolaj Hübbe er trinfanatiker. Kompagniets mandlige dansere kommer derfor under et stort pres, da de på blot 12 dage skal lære en ekstremt svær koreografi med mange trin. Og især solodanseren Jon Axel kæmper for at følge med de andre, efter han har ligget syg.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Mord uden grænser II (5:8)
Mord uden grænser II (5:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (5:8) Nelly jagter nu den mand, som forsøgte at dræbe Paula. Efterforskerne samles til briefing. De modtager data fra en syrisk mobil der befinder sig ved den tysk/danske grænse, dens koordinator matcher manden som forsøgte at dræbe Paula. Men da de finder frem til ejeren er det bare en håndlanger. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban, Fatima Adoum m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Instruktør: Jannik Johansen. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

01:30  

Det som skjules i sneen (2:4)
Det som skjules i sneen (2:4) Politimanden Peter Wendel står i problemer til halsen. En ukendt morder hævder, at Sveriges mest berygtede seriemorder ikke har begået de mord, han sidder i fængsel for. Mens Peter efterforsker den opsigtsvækkende påstand, havner han i sine egne kollegers søgelys. Advokaten Eklund blev nemlig myrdet med en kniv, der tilhører Peter. Da det kommer frem, er Peter selv pludselig mistænkt for mord.

02:55  

Mord med dr. Blake V (5:8)
Mord med dr. Blake V (5:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Blake bliver tilkaldt for at efterforske mordet på en pensioneret tømrer, over hvis lig sidder en ung mand smurt ind i blod.

03:55  

Bonderøven: I skoven med hest
Bonderøven: I skoven med hest Ved hjælp af et smart trick står Frank allerede nu med de flotteste sprøde og røde rabarber. Og så skal han i skoven på gammeldags maner. Han skal nemlig hente træ til sin mølle med hjælp fra hesten Solveig.

DR2

00:15  

Ronkedorerne (4:8)
Ronkedorerne (4:8) Er sport egentlig kunst, hvorfor er ironi livsfarligt, og er vi i gang med at miste det danske sprog? Ronkedorerne er i denne uge entertainer Niels Hausgaard, journalist Lasse Ellegaard og politiker Bertel Haarder. Det er stærke personligheder, som gennem årtier har revset og præget den dansk debat, både hvad angår politik, samfund, sprog og kultur. Over en god bid mad vendes alt fra dialekter, demokrati og centralisme til dansk fodbold, som nu aldrig har imponeret aftenens nordjyske gæst så synderligt. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe holdninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant.

00:45  

Erotik, lyst og bekendelser - John Kørner og 'Sidste tango
Erotik, lyst og bekendelser - John Kørner og 'Sidste tango Kunsten har gennem årtusinder været et fristed for erotikken, hvor vores fantasier og til dels forbudte tanker få frit løb uden konsekvenser. Kunsten kan vække vores følelser, så vi mærker os selv og verden på en ny måde. 6 kunstnere stiger ned i erindringen og genkalder sig det første erotiske kunstværk, som fik dem til at skælve, enten af lyst eller væmmelse. I 1972 er billedkunstner John Kørner ung og meget genert. Det er svært det med pigerne. Meget af sin tid bruger han på at vandre rundt i Københavns gader og tænke over livet. Mange af hans gåture ender i biografen, og en dag går han ind og ser den dybt erotiske film 'Sidste tango i Paris'. Filmen kommer til at påvirke hans syn på sig selv, kvinder og sin kunst. Sendt første gang 24.11.2015

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, SKAERBAEK.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0919132818